Wysłany: 2007-09-16, 18:38 .cfg w ET
Witam, mam kłopoty z utworzeniem bindów Voice, czyli np. gdy klikam "V" "2" "1" -standardowym tekstem mam wezwanie medyka, a ja chce zmienić ten tekst, miałem już kiedyś ustawione wszystko, ale skasowałał mi się .cfg i mam problem z ponownym ustawieniem.
Mógłby mi ktoś krok po kroku opisać jak to zrobić?
Albo jeżeli używa takiej konfiguracji, przesłać mi to na priva?
Wysłany: 2007-09-16, 22:00
Pr23mko: napisałem wyraźnie o co mi chodzi :P Nie chodzi mi o przypisanie bindu voice pod dany klawisz, a o stworzenie czegoś bardziej złożonego. Mienowicie tekst ma być zmieniony gdy klikasz "v" "cyfra1" "cyfra2".
Staż w ET (lata): 7
Wysłany: 2007-09-18, 13:22
Ja jestem Tolerancyjnym człowiekiem, kolor skóry, rasa, religia, pochodzenie, narodowość i inne tego typu czynniki dla mnie nie segregują ludzi na lepszych i gorszych.
Klan: ja sam
Staż w ET (lata): 5
Wysłany: 2007-09-19, 19:12
oj Vi3ri za coś takiego w moim towarzystwie szukałbyś nieba leżąc na łące...
Szczerze mówiąc to nie chce oceniać Twego zachowania, ale jako taki szczebel kulturalny mógłbyś już osiągnąć - szczególnie że robisz za administratora czy jakieś inne obowiązki ( tak - obowiązki a nie udogodnienia) na tym forum
_________________ Jakby ktoś komuś coś to ja tyle o ile co i owszem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum