Witam. Od razu mówię, że używałem opcji szukaj i przejrzałem wszystko w czym mogła być odpowiedź na mój problem, ale nic nie znalazłem. Otóż znany wielu graczom błąd "GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem"
Wyczytałem, że trzeba ściągnąć sterowniki do karty graficznej. Więc ściągnąłem te co powinienem (do GeForce 2 MX 400), instaluje, restartuje Windowsa i wyświetla mi się 4 bitowa grafika, a jest to około 10 różnych kolorów, oraz rozdzielczosc 640x480 i nie można tego zmienić i jest grafika jak na windowsie 95 z jakimś starym adaxem. I jedyne co mogę zrobić, aby naprawić ten problem, to przywracanie systemu.
Stawiam teraz pytanie: Co zrobić, żebym miał wszystko w porządku i ET działał poprawnie. Proszę o pomoc.
PS. Tak, zainstalowałem DirectX'a9.0c
PS2. Tak, kiedyś już grałem w ET na tym samym sprzęcie i chodziło jak po maśle.
Klan: =|HoD|=
Staż w ET (lata): 1
Strona Klanowa: http://clanhod.dbv.pl/news.php
Wysłany: 2007-12-11, 18:55
Fajnie sie składa bo też grałem dawno temu i też miałem taki problem ;]. Chyba coś na to poradzę.Pobierz i zainstaluj detonator >>Detonator download KLIK <<<.Jak już zainstalujesz to powinno być ok ;].
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum