Problem z wyświetlaniem
Autor
Wiadomość
zarexu
Private
Wysłany: 2007-11-12, 20:48 Problem z wyświetlaniem
Mam problem z wyświetlaniem gry po limbo menu, tzn. że jak wybiorę już klasę i resztę wyświetla mi się gra, mam HUDa, słyszę dźwięki itp. natomiast tam gdzie powinny być tekstury jest tylko migający w różne odcienie pomarańczowego ekran. Kompa mam raczej słabego na minimalne ustawienia więc takie ustawiłem ale to także nic nie dało. Mój komp:
Intel Celeron 2,8Ghz
768 Pamięci RAM
w kartach graficznych mam 2
HIGH TECH EXCALIBUR RADEON 9550SE Series-Secondary 128 Mb (prawdopodobnie ta jest właściwa do niej ostatnio instalowałem stery) oraz RADEON 9550, obie są włączone.
Gra jest polsko-języczna.
DrVaNs
Major
Staż w ET (lata): 7
Wysłany: 2007-11-13, 19:48
Radeon 9550 SE ma problemy z Engine na którym jest QW, jako tako czasem pomagają sterowniki Omega, ale gwarancji nie daje.
_________________Black Mesa
zarexu
Private
Wysłany: 2007-11-14, 10:10
Zainstalowałem sterowniki Omega ze strony Omegadrivers.net. Nie jestem pewny czy właściwe wybrałem. Teraz pojawia się błąd że aplikacja zostanie zamknięta i jest problem z Atioglxx.dll.
Błąd wyskakuje w czasie ładowania mapy. Znajdziecie na to też receptę? :)
To jest dokładny link do sterowników które ściągnąłem:
Stery Omegi
Territory
Private 1-st Class Kyokushi
Ulubiona klasa: Soldier
Ulubiona broń: MP40
Wysłany: 2007-11-15, 13:08
mi to chodzi oki ale jak daje play computer to musze czekać ale to spox ale wszystko idzie oki
Wysłany: 2007-11-15, 18:37
Dosyć dziwnie napisałeś, nie mogę dojść o co ci chodzi. :D Ja problem już rozwiązałem, zainstalowałem stery Omegi tylko inne ponieważ z tamtymi się pomyliłem. Ale karta graficzna i tak słabo ciągnie. ;)
Territory
Wysłany: 2007-11-15, 19:43
muszisz chyba kupić lepszą Karte albo sprawdz ile masz miejsca może że masz dużo rzeczy
Wysłany: 2007-11-16, 12:25
Miejsca mam sporo, karta rzeczywiście za słaba ale daje rade jakoś. Na razie mam problemy z pingiem, podskakuje do 500 i przy lagach grać się nie da. Wszystkie programy wyłączam.
Territory
Wysłany: 2007-11-16, 15:13
oki naraże graj tak oki
Wysłany: 2007-11-16, 15:18
Processor: PIII 800 Mhz lub ekwiwalent AMD
Ram: 256 MB DDR
Karta Graficzna: GeForce 2 lub Radeon 7000
Połączenie internetowe: 0,5 mBit
Zalecane:
Processor: AMD 3000+ lub PIV 2,8 GHZ
Ram: 512 MB DDR
Karta Graficzna: GeForce FX 5700 lub Radeon 9600
Połączenie internetowe: 1 mBit
---
Territory
Wysłany: 2007-11-17, 10:51
no to jest to
Wysłany: 2007-11-18, 10:19
Również mam problem z wyświetlaniem ale innej natury:
Wszystko ładnie śmiga, płynnie, ale... po chwili gry ekran główny zastyga (słyszę dźwięki, ikonki na minimapie, włącznie z moją poruszają się itp). Po chwili efekt zamrożenia ustaje, po to by pojawic sie znowu po kilku(nastu) sekundach... Grac się tak nie da oczywiscie... Problem występuje zarówno w grze z botami jak i multi... (nawet jakby - lagi wykluczone - łącze 1,5 MBit)
Sprzęt:
Core2Duo 1,7 GHz
2048 MB RAM
Radeon X1600 256 MB
Zainstalowałem najnowsze sterowniki oczywiście.... Mimo to dalej się wysypuje... Z pomoc będę niewymownie wdzięczny...
Territory
Wysłany: 2007-11-18, 14:26
zobacz czy niemasz Wirusa
[ Dodano : 2007-11-18, 18:49 ]
Graeter504 napisał/a: VASSARETTE UNDERSHAPER BRIEF SIZE 3XL BRIGHT PINK/RED x RED THOMAS TANK ENGINE WELLIES/WELLINGTONS SIZE 7 x 2007 Nouvelle longue perruque sexy ! ! x Heartfelt 65% Humidity Tube Two Ounce (humidity beads) x DC Battery for Olympus Li-10B&LI-12B Camedia C-70 C-760 x 95345 Verbatim Magenta Toner Cartridge For HP LaserJet x Boys Black Shoes with Velcro fastening Size 7- As New x March of Dimes Car Ribbon Magnets Fight Premature Birth x CIGARETTE CARDS REPRODUCTION SET COPE'S GOLFERS F+G x 2006/07 SPX Winning Materials RICK DIPIETRO 3 Colors x Crimson Tears - New & Sealed Playstation 2 Game x +++ 4 x Fat 1/4's - COWBOYS - Quilt Fabrics ++ x HUGE LOT toy story toys STINKY PETE ZURG HAMM JESSIE ++ x Black NDS Nintendo DS Lite Airform Carry Case Pouch UK x PP74 RALPH LAUREN POLO KELLY BOOT CUT JEANS 6 X 32 x BULK SUMMER ITEMS SIZE 0...GREAT FOR SUMMER.........#8 x Tasse mit Untertasse Lomonosov Porzellan blau gold neu x Jack & the Beanstalk - STICKER STORY BOOK; 1st Readers x Ronald & Donald - Karneval mit Onkel Ronald - Ducks - x 1 CENT CD: T-Pain 'Epiphany' CLEAN rap hip hop SEALED x Noble 14K Yellow Gold Manful Necklace Chain Unique N/R x PARA MOTOROLA T280i V525 V550 V600 V300 V60 BATERIA x 6m x 3m Gazebo / Marquee / Party Tent with Side Panels x New Arbonne Nutrimin C RE9 Anti Aging Set Gold Bag Skin x Black Ring Mandrel & Finger Sizer Jewelry Beading Tool x Without A Paddle: Seth Green/ Burt Reynolds(NEW DVD R2) x New Sunpentown 10 Cup Non Stick Rice Cooker w/ Timer x John Deere BWA Disk Harrows Parts Catalog Book Manual x Klohut,Klorollen?berzieher,Hut,absolut Cult x 2x 5' Feet Artificial Tree Variegated Ficus Plant NEW x SWAROVSKI CRYSTAL 'Bride' Slippers -Wedding Bridal Gift x Gymboree NWT SUGAR & SPICE Gingerbread Girls Watch x 12MM TURQUOISE BALL DROP LEVERBACK EARRINGS 14K Y GOLD x d? a coudre.de.COLLECTION.*VALET de CARREAU**ceramique. x BRASILIANISCH Anf?nger-Sprachkurs - CD-ROM + Audio-CD x Brown Corderoy mens sz 38 JACKET lined in sherpa coat x Echte Panzerkette 925 Sterlingsilber! 60 cm ! NEU !!! x DORA TRENDY PINK POLKA DOT HALTER DRESS SZ 5 x Original Soundtrack - Aeon Flux (New Retail CD) x DENIM HALTERNECK TOPSHOP TOP x PINK FLOYD - The Man and The Journey LP x Gustav B?scher/Geheimnisvolle Tiefen,Tiefseeforschung x 120 Felt Fabric Bag shape crafts Toppers J10# x KAT / KATALYSATOR VW GOLF 1 I CABRIO 1,8 72 kW x Island Of The Lizard King, FF 7, by Ian Livingstone x Lost In Space Jupiter 2 crash site Mousepad x Korean K808 2.3" PDA Touch Screen Smartphone ** 1GB Mem x 4GB MP4 MP3 VIDEO MOVIE AUDIO recorderplayer 1.8" blue x He.-Garnitur in wei? Gr. 6 COOL- MAX Funktionsw?sche x JEU DE LUMIERE 6 COULEURS ?? PRIX FLASH ???? NEUF ???? x Becoming a Contagious Christian Participant's Guide x DDR. 293, Viererblock, Unterrand, postfrisch x Dangerous Millions dvd Kent Taylor Dona Drake 1946 x Nagan III - lyzwiarstwo x LITAUISCH Anf?nger-Sprachkurs - CD-ROM plus Audio-CD x Jacke Winterjacke ?bergang Gr?n, H&M,Gr 116/122, NEU x mobility scooter wispa x Aurora Prestige (4-6x) Small Costume Child Disney x *NEW* WOMENS 'FAITH' BLACK LEATHER HANDBAG RRP $199 x 2007 BEST 3M Trainer Kite w BEST Kiteboarding 101 DVD x Tenariv#166 Brabham BT44 GP Germany '75 F.1 KIT 1/43 x Coca Cola Collectible Drinking Glasses - Set Of 3 x Vintage 60s Black OPEN TOE WITCHY Heels pumps Shoes 9 x Snake Sedrick - Fields - Prog-House - 2005 - 12" x 25 x DVD H?llen 2 Fach / CD H?lle ZWEIFACH - SLIM 7 mm x ROCKMANS BRAND TOP + MATCHING BOLERO SIZE M VGC x 3 Fans Light Cooler Cooling Pad Laptop Transparent C0 x The Mad Dog Hall of Fame by Allen St. John, Chris Ru... x NIB ARMANI CODE FOR MEN SEALED AUTHENTIC 75ml COLOGNE x Ashton Drake "Jasmine's Homecoming" x NEW SNOWMAN HEAD HOOKS SET OF 3 x NEW CHOPARD Happy Sport Quartz Steel LADIES 27/8893-23 x AUTHENTIC BASQUE SKIRT - New, never been worn x ROTULE DIRECTION RENAULT SUPER5 R9 R11 R21 R25 ESPACE x 20,000 6mm 0.20G MATRIX BB FOR AIRSOFT TOKYO MARUI ICS x Radioblende Ford KA Einbaurahmen SCHWARZ x 1917 China Hunan Bank 100 Coppers Banknote EF/AU x GORGEOUS RED TUNIC TOP BRAND NEW SIZE 22 x Authentic Ronny Cedeno Chicago Cubs Home Alt. Jersey 48 x 1G Kingston RS MMC mobile memory card for N70 N72 6680 x Mens EMPORIO Armani Body Tight Logo T-Shirt BNWT Sz M x Drop - Embodiment EP - Aglaja Records - 12" x Motorola v220 Cell Phone Unlocked Camera ATT Cingular x AQUA GLYCOLIC TONER 6OZ x BLACK snakeskin CONNIE Stirrup Cowboy Mule BOOTS sz 6.5 x PP2061E Battery fit COMPAQ Armada E500 E500S V300 V500 x Linksys Wireless-B USB Network Adapter x GingerFish~Assemblage Art Doll~Halloween Witch#2 CUTE! x Kochani Rodzice x Joy In The Camp - Bill & Gloria Gaither (Cassette 1997) x NICE ORIG. WW2 GERMAN ARMY DD M-18 TRANS HELMET x LEDERTASCHE F?R MOTOROLA MOTOFONE F3 H?LLE TASCHE LEDER x Green Silicone Skin Case +Screen Film 4 iPod NANO 2 2nd x MARY KAY CHINA INSPIRATIONAL SAYINGS 5pc PLACE SETTING x BLACK CHRYSTAL CASE F?R SONY ERICSSON K800 K800i TASCHE x Ipod Mains Charger/Adaptor Nano,Mini,Photo,Video,3G,4G x Off White Dressy Jacket/ Lace Look Applique Front SZ 12 x 2 Noritake Sorcerer Mugs #8620 PRETTY! x New Bike Bicycle LED Front & Rear Lamp Torch FlashLight x HANDY KONDOM Schutz H?lle f?r Nokia 6233 6234 KLAR NEU x LOT OF 3,200 BOSTON RED SOX ONLY BASEBALL CARDS x Voler NWOT Purple/Wht Padded Cycling Bib Shorts Mens S x Aluminium silver case cover fits Apple iPod NANO UK x Quadro 50x100 van der Werf STAMPA SU TAVOLA no pittura x "L@@K".BABY GIRLS STUNNING AUTHENTIC DIESEL JEANS... x The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2007, DVD) x Hoobastank - Every Man For Himself (CD/NEW) x H&M ?Langarm-Shirt ?dunkelblau-wei? ? mit Print ? Gr.68 x LOT of 7 NWT RALPH LAUREN CLASSIC MESH POLO SHIRTS XXL x Lithofin KUK? Zementschleierentferner 1 L x Tattoo Center Boys von Joker Street Tattoo on TV NEUovp x 4.4 lb Digital Diet Scale Kitchen Scales Gram Postal x Girls pink jacket/cardigan age 3-6 months BNWOT x PIECYK GAZOWY AEG GWH-11E ELEKTRONIK JUNKERS TERMA x Wise Child by Monica Furlong (1989) x gravure religieuse XIXeme encadr?e et sous verre x Vintage Gotham All-Star Electric Basketball Game x Tamaris Black Leather Flat Womens Shoes Size 6 x Jimmie Johnson Lowes Original Nascar Jacket Mens Large x Name That State, A U.S. Geography Game x MACCHINA DA CUCIRE SINGER Mod 15K 1914 x KM04 4045 SATIN SILK COCKTAIL BRIDESMAID DRESS- L 12-14 x CD Die Biene Maja - Folge 1- Vier Geschicht. zur TV Ser x SUPER SLAM Boot Fb. schwarz Gr. 34 NEU! SUPER! x Girls Carters Pajamas 10 Carters Flowers Pajamas Sz 10 x STAG HORN WHISTLE (no pea).DOG WHISTLE x EVENING SUMMER COCKTAIL DRESS GOWN SKIRT SIZE SZ 8 x LECTEUR CD TECHNICS SL-P222A x ORNITHOLOGIE PORTRAIT D'OISEAUX LAMBERT BUFFON x Black Suede Leather Lace Up Pointy Toe Stiletto Boots 8 x KLM. DC2 air-race post cards. set 10. x Berline Renault CLIO CAMPUS 1.2L 16V 75CH 5P Essence x PERSPEX SPANGLES perspex spangles ep 7 inch (7" vinyl) x Super Rutschauto auch zum fahren f?r draussen!!! x MICROTOUCH MAGIC PUNTOSHOP RASOIO + KIT VIAGGIO x Eau de Parfum Spray Men von RICARDA M. x Scarlett - Timothy Dalton - New DVD - 2 Disk Set x MATRIX TACTICAL 7 POCKET CHEST RIG OD AIRSOFT PAINTBALL x A POST CARD FROM NORTH WALES SHOWING GELERTS GRAVE. x HAWKWIND IN SEARCH OF SPACE RARE GREAT LP FRENCH PRESS x CETTE, Gare , Usines de P?trole, 1910 x Amiga Game - Badland Pete + Free colour Poster Sealed x WOMENS DRESS MULES *BLACK*NEXT*EXCEL.CONDITION* 5*. x WHITE FORM FITTING SEXY LACE BRA CORSET BUSTIER TOP M x Women And the Criminal Justice System by Clemens Bar... x Handtasche echt Leder, schwarz, Daniel-Ray x 14OZ BOXING BLACK GLOVES BRAND NEW x Mongoose BMX Pro Class Wheel Stickers Old School BMX ## x SONY 4GB 4 GB G MEMORY STICK UK PSP w810i k750i PRO DUO x CTX9-BS YTX9-BS BATTERY SUZUKI GS400 GS 400 500 91 - x Elegant Gorgeous Chinese old jade pendant x NEW TIE HANKY HANDKERCHIEF POCKET SQUARE GOLD STRIPE x 2x2800MAH Battery + Blue LED Controller Charger for WII x Teddy Thompson - Teddy Thompson (New Retail CD) x Ersatzkerze und Partylicht im Terracotta-Topf 12 Stk NE x Cyprus Stamps SG 229-31 1963 "Boy Scouts" x WEIHNACHTS MITTELDECKE 85x85cm STERNE und KERZEN NEU! x Diamond Necklace tattoo inspired/rockabilly/emo/punk x Disney's Snow White EVIL QUEEN COSTUME Licensed! NEW!
wieci oco chodzie
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
Mapa Forum | melanomic by kisioł modified by joli