chciałbym na początku się przedstawić oto mój pierwszy post tutaj
mam kilka problemów.nigdzie nie znalazlem odpowiedzi więc pisze:
1.gdy gram na serverze co jakiś czas gdy chce coś napisać na chacie bądź w konsoli wyskakuje mi "unknown cmd 107" a text który napisałem w ogóle się nie wyświetla :([nie pisze poprzedzajac / dla jasności]
2.gdzie mogę znaleźć comendy dotyczące noquartera do konfiga[ małe ikony, i dodatki noquartera]
Mam nadzieje że na tym forum nie dostane ostrzeżenia za taki temat :|
dziękują za odpowiedz i pozdrawiam
Thinker_x [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-05, 19:40
Witaj,
Nigdy nie widziałem takiego błędu w et, wg. mnie to dziwne :(
A co do NQ to masz tu linka obok do wszystkich komend
tak jak dla admina serwera i użytkownika wcześniej wymienionego moda http://www.shitstorm.org/...title=Main_Page
Przepraszam że tak długo nikt nie odpisywał bo ja dopiero dzisiaj znalazłem na to czas.
Domyślam na jakim forum pisałeś ten temat i dlaczego nie otrzymałeś odpowiedzi.
Albo admin nie znał odp. na te pytanie, lub za to że nie nazwałeś poprawnie tematu.
Ale u nas jest inaczej, nawet jeżeli odpowiedź jest nie jasna to zawsze przeradza się to w dyskusje...
no właśnie dostałem linka i nic więcej... :( tam nie widzę tych command :(
cmd 107 to powiedzmy nie do rozwiklania ale problem 2
chodzi mi oto czy ktos zna ktore komendy w configu sa odpowiedzialny za strone wizualna w noq
może teraz jaśniej ;)
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum